aanpassing-voeding

Wie is voedingscoach Petra?

 

Ik weet als geen ander hoe lastig het is om goed in je vel te zitten en op gewicht te blijven. Ik heb ook van alles geprobeerd door de jaren heen zoals sporten bij Ladyline, proteïnedieet, metabolic balance-eten. Het had altijd tijdelijk resultaat omdat ik een foefje leerde en dat kon ik niet volhouden. Hoe moet ik het dan wel aanpakken, want nog zwaarder worden wilde ik beslist niet. Gelukkig heb ik inzicht gekregen door het volgen van diverse opleidingen, waaronder Trainer Hormoonfactor bij Ralph Moorman en kindervoedingscoach bij Amber Alberda. Ik heb mijn voedingspatroon aangepast, ben meer divers en structureel gaan bewegen, viel 10 kilo af en voel me beter dan ooit. Het werd mij tijdens deze opleidingen ook duidelijk, dat chronische stress een slopende factor is. Door stress krijgen we vitamine B-tekort, slaapproblemen en gaat er van alles ontsteken in ons lichaam. Daarom vind ik het belangrijk om diverse ontspanningsmassages te kunnen aanbieden. Ik heb verschillende massage-opleidingen gedaan om mij nu Wereldmasseur te kunnen noemen. Ik stel mijn ervaring, kennis en vaardigheden graag in dienst om mijn cliënten te begeleiden naar een gezonder en gelukkiger leven.

logo meditatieve-ontspanning

logo hormoonfactor